Saturday, December 21, 2013

InshaAllah Merawat Sakit Kencing Manis/Diabetes/ Darah Tinggi... Pilihan A ataupun Pilihan B??

[GOOD NEWS] InshaAllah Merawat Sakit Kencing Manis/Diabetes/ Darah Tinggi... Pilihan A ataupun Pilihan B??

******************************************************************************************************************

PM laju-laju sampai lebam-lebam di sini:

Like page SWU nih untuk tawaran hebat dengan harga Istimewa :

SMS/Whatsapp cepat-cepat untuk respon super duper cepat:
☎ : 013-5601272

******************************************************************************************************************

Apa itu Diabetes/ Kencing Manis?

Diabetes ➭ merupakan satu keadaan dimana kandungan gula dalam darah berlebihan dari paras normal. Paras gula ini dikawal oleh hormon insulin. Apabila insulin yang dihasilkan tidak cukup, atau tidak dapat bertindak dengan berkesan, maka terjadilah diabetes.

Seseoorang itu dikatakan menghidap diabetes apabila bacaan gula dalam darahnya adalah seperti berikut.

GULA SEMASA BERPUASA ➭  ≥ 7.0 mmol/L
GULA SEMASA TIDAK BERPUASA ➭ ≥ 11.1 mmol/L


Set Kencing Manis: Option A ataupun Option B?? 

Lazimnya, apabila ibu bapa kita semakin lanjut usia.. penyakit 3 serangkai tidak dapat tidak menjadi teman mereka.. Tetapi untuk kali nih.. Ummi ingin fokuskan kepada penyakit yang sering menyerang mereka pada usia emas mereka.. KENCING MANIS..

Di sini, Ummi tawarkan kepada anak-anak budiman di luar sana yang sering risau tahap kesihatan ibubapa yang sedang lanjutn usia...2  pilihan terbaik untuk di berikan kepada ibu bapa anda... Pilhan A berskala agak besar belanjanya tetapi inshaAllah mempunyai manfaat yang sangat besar.. Pilihan B berskala bajet, inshaAllah mempunyai manfaat besar

Pilihan A - Vivix Si Kecil Yang Bermanfaat Besar


Si botol kecil Vivix ni, memang terbaik... inshaAllah selain berfungsi untuk menurunkan paras gula dalam darah, ia juga inshaAllah memelihara kesihatan jantung, dan untuk meningkatkan kesihatan secara optimum. Apa yang bestnya... selain mengurang paras gula dalam darah, Vivix juga inshaAllah membantu menurunkan tekanan darah.. Allahu Rabbi..

Ramai yang agak berkira-kira untuk dapatkan sebotol Vivix nih, tetapi bagi Ummi.. harganya memang benar-benar padan dengan manfaat yang cukup besar nih.. Vivix nih hasil campuran botani Polygonum Cuspidatum, Anggur Muscadine, Elderberi Eropah & Lobak Ungu yang kaya dengan polifenol.

Apa tuh Polifenol?? Polifenol adalah kumpulan fitokimia yang terdiri daripada sebatian tanaman yang mengandungi khasiat antioksidan dan sel anti-penuaan semulajadi... 

Si kecil Vivix Kaya Resveratrol






Bagaimana Resveratrol Membantu Menurunkan Paras Gula??

Sebenarnya terdapat 2 cara bagaimana Resveratrol membantu..

1.InshaAllah resveratrol secara kajian didapati dapat meningkatkan sensitiviti badan terhadap insulin. Kekurangan sensitiviti terhadap insulin dalam badan seseorang, maka individu tersebut berisiko untuk menghidap kencing manis


2. Resveratrol merangsang enzim yang dipanggil " SIRT1 " yang  mengawal sensitiviti insulin dalam badan dan rembesan insulin. Apabila enzim tersebut aktif ia akan membantu anda melawan kencing manis inshaAllah. Jumlah mitokondria dalam sel-sel akan bertambah, seterusnya meningkatkan kadar metabolisme badan. 

Zahirkan Kasih Sayang Kepada Mereka

Apalah sangat harganya jika nak di bandingkan pengorbanan mereka, susah payah mereka membesarkan kita semua... Setidak-tidaknya tunjukkan rasa peduli, prihatin terhadap mereka.. Jiwa mereka mungkin bertambah sensitif apabila usia semakin memasuki USIA EMAS... Maka zahirkan kasih sayang terhadap mereka...

Jika ibu ayah kurang gemar untuk telan2 pil..  sememangnya pada usia emas mereka .. mereka lebih sesuai untuk di beri sesuatu yang mudah untuk mereka ambil.. hanya dengan memberi mereka minum satu sudu setiap hari sudah memadai.. Maka dapatkan harga ISTIMEWA daripada Ummi...

Pilihan B : Set Kawal Kandungan Gula

Mari kita lihat apa yang yang di berikan oleh set ni untuk megurangkan komplikasi Diabetes. Set nih sesuai untuk mereka yang lebih gemar untuk telan ubat-ubat.. Ada 3 jenis kapsul untuk mereka..  GLA Complex, B Complex, Zinc.. InshaAllah dengan kita sempurnakan ikhtiar.. Moga Allah sudi membantu..


Khasiat & Manfaat Set B


GLA COMPLEX 

InshaAllah menghalang komplikasi diabetes dengan cara merendahkan tahap gula dalam darah, berkesan ntuk diabetes semasa hamil & usia tua. Meringankan kebas & kesakitan disebabkan oleh gula darah yg tinggi.

B COMPLEX 

InshaAllah menukar makanan kepada tenaga iaitu dgn menukar lemak, karbohidrat & protin kepada tenaga sekaligus mengurangkan masalah keletihan.

ZINC 

InshaAllah membantu pengeluaran insulin, mengekalkan fungsi insulin, seterusnya memperbaiki diabetes.


Awas Komplikasi Diabetes Yang Membunuh!!Ancaman Buta/ Buah Pinggang Gagal Berfungsi??

Jangan di biarkan sakit diabetes nih, bersarang lama dalam diri anda, diri ibu ayah anda.. .. Jangan dan jangan..

Sedarilah  penghidap diabetes sebenarnya berpotensi menjadi buta adalah 25 kali ganda daripada orang sihat.Kalau dapat melihat dengan jelas sekalipun ketahuilah bahawa ianya tidak bermakna tidak berlaku sebarang kerosakan pada retina mata mereka...

Kerosakan retina mata mungkin komplikasi daripada kerosakkan buah pinggang  yang dapat di kesan melalui ujian air kencing pesakit diabetes..

Jika berlaku kerosakkan/ kegagalan buah piunggang mereka berfungi.. maka ianya akan melibatkan belanja rawatan yang sangat besar.. Aduhai, jika pengambilan supplement nih secara berkala di lakukan pada awalnya.. inshaAllah komplikasi buruk sebegini dapat di elakkan.. inshaAllah.. inshaAllah..


Ketahuilah ...jika seseorang telah menghidap diabetes melebihi lima tahun, di samping mempunyai masalah tekanan darah tinggi, merokok, paras lemak tinggi dalam darah dan kawalan gula darah yang tidak sempurna, risiko mendapat kerosakan retina adalah tinggi.... Maka.. bertindaklah segera...!!

Dapatkan Stok Segera  Dengan Harga Istimewa..

Maka apa tunggu lagi, belikanlah untuk ayah bonda yang selama ni menghidap kencing manis dan perlu mengambil insulin setiap masa. Kasihan mereka terpaksa ulang alik ke klinik semata-mata mendapatkan ubat-ubatan.. Ubat-ubatan yang mereka makan sebenarnya bukan untuk menyembuh/ merawat sakit diabetes mereka tetapi hanya untuk melawan / menahan seketika sakit tersebut..

Pilihan sudsah Ummi bentangkan buat semua.. Tepuk dada, tanya pada hati...  Jika hati masih ada rasa simpati , kasihan, sayang terhadap mereka.. Maka bersegeralah anak-anak budiman di luar sana.. sementara kesempatan dan peluang masih berpihak kepada kita...  Selagi segalanya belum terlambat!!! 

Saturday, November 16, 2013

InshaAllah Carotomax Solusi Masalah Mata

Oh! Mata ku Rabun?

******************************************************************************************************************

PM laju-laju sampai lebam-lebam di sini:

Like page SWU nih untuk tawaran hebat dengan harga Istimewa :

SMS/Whatsapp cepat-cepat untuk respon super duper cepat:
☎ : 013-5601272

******************************************************************************************************************

Bersama Hargai Anugerah Mata ..

Ayah mertua saya telah pun mencuba Carotomax... itu hari stok kt umah dh abis.. tetiba ayah pesan.. " Ubat dh abis nih.. order laaa lagi.." Allahu Rabbi.. dalam hati sudah berbunga.. Mungkin ada kesan pada mata, sebab tu mntak order lagi ni.. 



Sempurnakan Ikhtiar! 

Kepada anak-anak ummi yang ada masalah mata.. Ummi syorkan cuba Carotomax.. dengan harga mampu milik... sesuatu yang postif sedang menanti anda.. Rasai keajaibannya inshaAllah.. kena cuba dulu, inshaAllah berbaloi.. Adik-adik Ummi yang masih mengaji tuh ( baca: mahasiswa/i)... cepat-cepat dapatkan segera.. Sebotol Carotomax memang mampu anda miliki... Harga bwh RM 60 sahaja..... Alahai...

Friday, November 8, 2013

[TESTIMONI INSIDE] Dengan Izin Allah Vivix Merawat Diabetes Mereka

[MUST READ] Biiznillah Vivix Merawat Diabetes

******************************************************************************************************************

PM laju-laju sampai lebam-lebam di sini:

Like page SWU nih untuk tawaran hebat dengan harga Istimewa :

SMS/Whatsapp cepat-cepat untuk respon super duper cepat:
☎ : 013-5601272

******************************************************************************************************************

Kini Sudah Tidak Runsing Lagi

Alhamdulillah, mereka sudah tidak lagi runsing sakit Diabetes yang di tanggung mereka.. Dengan izin Allah, hanya dengan minum satu sudu Vivix secara konsisten setiap hari..  Mereka sudah pulih dari Diabetes... Anak-anak di luar sana... Jangan bertangguh lama-lama lagi... Sempurnakan ikhtiar sekarang! Hadiahkan kepada mereka sebotol Vivix untuk membebaskan mereka daripada ubat-ubatan yang pelbagai.. 






Selagi Kesempatan Berpihak Kepada Kita

Sudah cukup sudah... mereka di beri ubat-ubatan yang sebenarnya berbahaya kepada mereka tanpa kita sedari...  Vivix 100% ramuan semuljadi tanpa bahan pengawet, tiada campuran pewarna tiruan, tiada perisa tiruan... Halalan Toyyiba.. 


Selagi masih ada kesempatan, peluang masih berpihak kepada kita... Sebelum segalanya sudah terlambat!!!









Mengapa Vivix?? Apa Ramuan Vivix? Jom baca di 1001 macam khasiat Vivix. InshaAllah anda tidak tersilap membuat perhitungan dan silap pilihan jika Vivix menjadi pilihan hati. :lol::lol::lol::lol: 




Dapatkan segera! Jangan terlambat..

Wahai anak-anak yang budiman di luar sana.. Apalah sangat si kecil Vivix nih jika nak di bandingkan besarnya pengorbanan ayah/ibu ..jerih perit mereka berjuang untuk membesarkan kita.. Allahu Rabbi.. Setidak-tidaknya tunjukkan kepada mereka anda sebenarnya peduli, prihatin terhadap mereka..

 InshaAllah harga istimewa lagi runtuh menanti anda.. yer..anda yang sedang membaca entri nih.. Selagi kesempatan masih berpihak kepada kita.. Selagi ruang itu masih ada... Jom laa Sihat With Ummi..:lol::lol:

Saturday, November 2, 2013

[PROMO NOV 2013] Harga Vivix Menjunam Jatuh !!!

[PROMO NOV] Vivix The Superb.. Harga Runtuh Menjunam! Alahai..


******************************************************************************************************************

PM laju-laju sampai lebam-lebam di sini:

Like page SWU nih untuk tawaran hebat dengan harga Istimewa :

SMS/Whatsapp cepat-cepat untuk respon super duper cepat:
☎ : 013-5601272

******************************************************************************************************************

Nah! Berita baek bulan nih.. Promo Menyengat November 2013

Vivix Oh Vivix..



Siapa yang patut dapatkan Vivix??

✿ Penghidap kanser ✿ Ketahanan badan yg lemah ✿ Bermasalah selaput mata/penglihatan ✿ Pesakit SLE ✿ Pesakit jantung ✿ Pesakit kencing manis ✿ Pesakit darah tinggi ✿ Pesakit gout ✿ Pesakit stroke ✿ Wanita yang mempunyai cyst ✿ Anti-penuaan ✿ Perokok tegar ✿ Ketagihan dadah


Promo Meletop-Letop Lagi

Allahu Rabbi... ni dia list yang anda akan dapat jika mendapatkan promo terhebat nih..

✔ Beli 6 percuma 1 botol..

Nak dapatkan Harga Istimewa Runtuh Lagi Menjunam dari Ummi??? PM/ Whatsapp laju-laju sebelum Promo hebat nih di tamatkan!

Sabaq naaa.. Bila bercakap tentang Promo nih.. Sebenaq nya laaa kannn..Shaklee nak bagi Free Membership kat hangpa


✔ Keahlian PERCUMA

> 200UV - Dpt jd Ahli (baca: Pengedar Shaklee)- Berpeluang menjana pendapatan TAMBAHAN YG MELETOP!!

Sebotol Vivix : 118 UV.. Beli 2 botol Vivix pun dah layak dpt Keahlian Percuma..

Alahai harga plaks Istimewa Runtuh Lagi Menjunam! Memang Penjimatan kaw-kaw laaaa... Beli untuk ibu/ayah 1 botol, beli untuk diri sendiri 1 botol... apalaaa sangat berbelanja untuk ibu ayah yang telah banyak berkorban segalanya untuk kita...

✔ Penghantaran PERCUMA

✔ FREE CoqHealth Plus


 Kalo nk ikutkan.. Retail Price: RM 100++.. Alahai Shaklee bg FREE je?? Biaq betoi... Memang rentung laa jiwa kalo buat x kesah je... Rugi bebenor..


******************************************************************************************************************

Meh Ummi ringkasnya apa yg anda akan dapat smpena PROMO ..

(Jika Membeli = Maka Anda Akan Dapat)


1 Vivix = Harga Istimewa, Runtuh Menjunam

2 Vivix = Harga Istimewa, Runtuh Menjunam + FREE Membership + FREE Postage

3 Vivix = Harga Istimewa, Runtuh Menjunam + FREE Membership + FREE CoqHealth Plus Shaklee + FREE Postage

4 Vivix = Harga Istimewa, Runtuh Menjunam + FREE Membership + FREE CoqHealth Plus Shaklee + FREE Postage

5 Vivix = Harga Istimewa, Runtuh Menjunam + FREE Membership + FREE CoqHealth Plus Shaklee+ FREE Postage

6 Vivix = Harga Istimewa, Runtuh Menjunam + FREE Membership + FREE CoqHealth Plus Shaklee+ FREE Postage+ FREE 1 Vivix

******************************************************************************************************************

Dapatkan Dengan Segera Harga Istimewa

Boleh pakat-pakat ngan mmber2 satu opis/ adik beradik/ kwn2 kalo nak dapat penjimatan tambahan anda sendiri....Cepat-Cepat Sambar Segera... Alahai.. PM/ Whatsapp Ummi laju-laju naaaa...

Thursday, October 24, 2013

[HANGAT] Tawaran Runtuh Lagi Menjunam Oktober 2013

[HANGAT] Tawaran Runtuh Lagi Menjunam Oktober 2013

******************************************************************************************************************

PM laju-laju sampai lebam-lebam di sini:

Like page SWU nih untuk tawaran hebat dengan harga Istimewa :

SMS/Whatsapp cepat-cepat untuk respon super duper cepat:
☎ : 013-5601272

******************************************************************************************************************

Kini Masih Hangat berlangsung... Meletop-Letop...

Masih berbaki beberapa hari lagi ntuk di rebut-rebut peluang KEEMASAN nih....




✔ Shaklee Collagen Powder - Promosi luarjangka.. Pelik Tapi Benar.. beli 6 kotak PERCUMA 1 kotak dengan harga runtuh menjunam.... Kalo beli pada bulan lain.. Mmg mimpi laaa nk dpt tawaran baik punyer macam nih.. Malah penjimatan boleh mencecah RM 400++ taw... Super Duper Triper Jimaat daaa nih.. Ada lagi..yang paling best.. dapat plaks Cash Back Value RM 110++ daripada Shaklee..

******************************************************************

✔ Sustained REleased Vita C (500mg)- berbulan-bulan xde stok kt Malaysia nih.. alih alih, hujung-hujung Oktober nih..dia wat comeback laaa plaks.. Alahai.. Mmg superb! Penantian telah berakhir.. Vita -C nih mmg penting & badan kita perlu sgt2 nih.. apa di tunggu-tunggu lagi.. Cepat-cepat, PM /Whatsapp laju-laju taw..Order sampai habis licin balik Vita-C nih... Borong segera dengan HARGA BAEK PUNYER dari Ummi. Aduhai... Sanggup tunggu lama-lama lagi ke? Penantian suatu Penyeksaan taw..

*******************************************************************

✔ Setiap Pembelian 300UV keatas, layak menerima sebotol CoqHealth Plus Shaklee secara PERCUMA/ FREE.. biaq betoi Shaklee nih.. Alahai..Beli barang & dapat hadiah si CoqHealth ni plaks.. Memang tawaran runtuh kaw2 daripada Shaklee nih.. (Pssstt.... Meh cni, ummi nak bisik ckit.. Retail Price sebotol CoqHealth nih RM 124 taw) Alahai.. sakit hati x dengar... Harga Rm 100+ Shaklee bagi FREE jer... Alahai...Aduhai..Saleehaaaa

INFO: InshaAllah CoqHealth Plus baik untuk : Kesihatan Jantung, Rawat Kanser, Diabetes, Rawat Sakit Gusi & Gejala Distrofi Otot, Untuk Kesuburan Lelaki, Parkinson

---------------------------------------------------------------------------------------------

❥❥ Hmm.. ummi xtaw nak cakap pe lagi... kalo peluang terhidang nih di lepaskan begitu saje.. Rugi yg amat taw.. Promosi runtuh menjunam Oktober 2013 masih hangat berlangsung nih.. Masih ada baki beberapa hari lagi.. Seperti biasa..Ummi pun ada Harga Istimewa.. alahai... PM/Whatsapp Ummi laju-laju.. Sesal kemudian, dah xde gunanya lagi.. Rentung jiwa di buatnya nanti. Sempurnakan Ikhtiar! Moga Allah sudi membantu ❥❥

Tuesday, October 22, 2013

InshaAllah AJHT Shaklee Terbaik Untuk Kesihatan Sendi/ No More Sakit-Sakit Lutut Lagi

Penawar Sakit Sendi Mengikut Rawatan Islam




Kesihatan Sendi Berterusan Tawaran Shaklee

Dapatkan AJHT Dengan Harga Istimewa..






Buat mereka yang sering sakit-sakit sendi.. Cuba amalkan petua yang di kongsi oleh Ustaz Sharhan Shafie tuh.. Makan AJHT pun jalan.. Petua ustaz  pun amalkan jugaks.. Kita gabungkan sekali.... Dengan asbab kita sempurnakan ikhtiar! Allah sudi memberi kesembuhan .. Allahumma aaamiin..

Sunday, October 20, 2013

Friday, October 18, 2013

[TESTIMONI INSIDE] Alhamdulillah Anak-Anak Membesar Dengan Sihat, Cergas & Cerdas Dengan Omega Guard Shaklee

******************************************************************************************************************

PM laju-laju sampai lebam-lebam di sini:

Like page SWU nih untuk tawaran hebat dengan harga Istimewa :

SMS/Whatsapp cepat-cepat untuk respon super duper cepat:
☎ : 013-5601272

******************************************************************************************************************

Sempurnakan Ikhtiar! Moga Allah Sudi Membantu

Alhamdulillah Wa Syukru Lillah.. Dengan izin daripada Allah s.w.t.. Anak-anak permata hati mereka sudah ceria, cergas & terus membesar dengan sihat inshaAllah.. Mari kita baca luahan ibu-ibu yang telah memberi makan anak-anak penyejuk jiwa mereka Omega Guard...  Sempurnakan ikhtiarmu ibubapa prihatin di luar sana.. Sempurnakan Ikhtiar! Moga Allah sudi membantu..

..














Borong Segera Omega Guard!


Nah! Pilihan ada ditangan anda ibubapa prihatin di luar sana.. Kasihan sikecil.. Bantu mereka untuk terus membesar dengan sihat, cergas & cerdas..  Usahakan sesuatu wahai ibubapa di luar sana..  Jika ibu bapa di luar sana mahu mendapatkan Omega guard nih untuk mengatasi gejala-gejala yang telah di nyatakan dalam testimoni ibu-ibu prihatin di atas.. Teruskan ikhtiarmu wahai ibu, ayah.. InshaAllah omega Guard memberi hasil positif kepada anak-anak anda.. InshaAllah.. InshaAllah.. Dapatkan segera daripada ummi yer SMS/Whatsapp segera  kat nombor nih 0135601272..

Thursday, October 17, 2013

[KHASIAT] InshaAllah Omega Guard Untuk Semua Golongan.. Termasuklah BF Mom, Kanak-Kanak & Preggy Mom..

******************************************************************************************************************

PM laju-laju sampai lebam-lebam di sini:

Like page SWU nih untuk tawaran hebat dengan harga Istimewa :

SMS/Whatsapp cepat-cepat untuk respon super duper cepat:
☎ : 013-5601272

******************************************************************************************************************

[HANGAT] Omega Guard (Minyak Ikan) Memang Pilihan Terbaik

Dulu-Dulu Omega Guard 6+1 (Feb 2013 Promo)

Bulan Februari 2013 lepas, time promo itu hari.. sape2 beli 6 botol dapat free 1 botol.. bertuahkan time tuh ..mmg dapat simpan untuk berbulan-bulan stok tuh ..7 botol..maw xnye.. kalo sebijik sehari makan.. dah ckup untuk stok setahun lebih tuh.. satu botol ada 90 bijik.. 

Xtawlaaa bila plaks laa agak-agaknya.. Shaklee nk wat promo ntuk Omega Guard nih.. mengapa eh Omega Guard nih sesuai untuk semua golongan?? Meh kita kita apa yang Omega guard nih bagi kt golongan sasaran.. ibu Menyusu, ibu mengandung, kanak-kanak, penghidap darah tinggi, golongan terlebih berat pun bermanfaat jugaks..



Minyak Ikan Terbaik Di Dunia

Pasti anda tertanya-tanya.. Mengapa terbaik di dunia?? Meh cni saya share dengan anda semua.. Omega Guard Shaklee nih mengandungi satu rangkaian penuh 7 jenis asid lemak Omega-3 semulajadi iaitu EPA, DHA, ALA & lain-lain lagi. InshaAllah Asid Eikosapentanoik (EPA) baik untuk kesihatan jantung & sendi, manakala Asid Dokosaheksanoik (DHA)  pula penting bagi perkembangan dan fungsi otak. DHA dan EPA merupakan asid lemak 3 yg ditemui dalam ikan laut dalam. DHA dan EPA dipercayai inshaAllah mengurangkan keradangan, menggalakkan fungsi sistem saraf & fungsi mata yang perlu diperolehi melalui pemakanan.

Shaklee OmegaGuard merupakan makanan tambahan yang mengandungi minyak ikan. Satu hidangan OmegaGuard menyediakan 1000mg asid lemak omega 3 termasuk DHA dan EPA.


Kisah Benar! Ayahku Ada Darah Tinggi

Suatu petang saya singgah ntuk fotokopi pamplet di salah sebuah pam minyak berdekatan kt kg..  ''ayah saya makan Omega Guard..''  kata pemuda yg sedang bertugas di kaunter setelah meneliti kandungan pamplet di tangannya..  "Owh ye ke? Sakit pe? Beli kat mn? So mcm mn kesan dia? ok?" panjang lebar plaks saya bertanya.. maklumlaa excited jugak nk taw..  

"ayah ada darah tinggi.. Beli itu hari kt farmasi.. Farmasi Liew..alhamdulillah tekanan darah ayah makin baik.. ok.." balas anak muda tersebut.. ''Hmm.. x mahal ke? Bape RM itu hari beli..? " makin teruja plaks saya nak taw detail..  "owh.. harga regular customer.. so murah laa.. sb dh biasa ulang alik farmasi tuh..." jelasnya .. Saya pun apa lagi..terus je bagi pamplet & bgtaw.. "owh.... laen kali kalo nk Omega Guard or apa-apa..leh beli dengan saya.. " sempat jugaks tuh mempromo.. 


Bersemangat Untuk Sebarkan Manfaat

Itu baru secebis testimoni life saya perolehi sepanjang terjebak dalam Shaklee nih.. Allahu Rabbi.. Saya bersemangat untuk untuk terus sebarkan manfaat & kebaikan ini kepada mereka yang sedang diuji, golongan yang berhajat untuk mendapatkan sesuatu yg lebih baek.. 

Semoga Allah sudi permudahkan inshaAllah.. Saya juga bercita-cita supaya anda yang sedang membaca tulisan saya nih.. untuk berbuat perkara yg sama.. "SEBARKAN KEBAIKAN-KEBAIKAN" nih.. Jom bersama saya .. kita bersama-sama berganding bahu, bekerjasama untuk terus memberi manfaat kepada orang lain.. 

Sempurnakan Ikhtiar! Boronglah Segera

Harga istimewa memang senantiasa ada...Saya tunggu order daripada anda ( yer..anda yg sedang membaca luahan saya nih..  ). Harga mampu milik.. yang paling penting kita Sempurnakan ikhtiar! Moga Allah sudi membantu..  mn taw lepas guna Omega Guard nih.. dengan izin Allah anda mampu tersenyum puas kerana hasil positif yang anda tagih selama nih.. Beri peluang kepada diri anda..  Cuba, dan terus jatuh chenta dengan Shaklee inshaAllah 

Wednesday, October 16, 2013

Monday, October 14, 2013

[MELETOP] InshaAllah Anak Membesar Dengan Sihat & Bijak..


******************************************************************************************************************

PM laju-laju sampai lebam-lebam di sini:

Like page SWU nih untuk tawaran hebat dengan harga Istimewa :

SMS/Whatsapp cepat-cepat untuk respon super duper cepat:
☎ : 013-5601272

******************************************************************************************************************

[MELETOP-LETOP] Pilihan Terbaik Untuk Kanak-Kanak

Sebelum Ummi teruskan entri kali nih.. Meh sama-sama ibubapa prihatin diluar sana.. Audit seketika anak-anak kesayangan permata hati anda.. Adakah anak-anak anda mengalami simptom-simptom berikut???


✔ Kanak-kanak yang KURANG SELERA MAKAN

✔ Kanak-kanak 'PICKY EATER'

✔ Kanak-kanak SEMBELIT

✔ Kanak-kanak MUDAH SELESEMA, DEMAM, BATUK, ASTHMA

✔ Kanak-kanak OBESITI

✔ Kanak-kanak SENTIASA MENGANTUK DI DALAM KELAS dan KURANG FOKUS

✔ Kanak-kanak yang BELUM MAMPU MEMBACA berbanding rakan-rakan sebaya mereka

Jika anak-anak anda sedang mengalami salah satu simptom -simptom di atas.. Maka Ummi nasihatkan ..segeralah mencari alternatif terbaik untuk mengatasi/ mengurangkan masalah tersebut.. ibubapa prihatin diluar sana... Ummi ada good news untuk anda.... Eh, apa good news nyer tuh??? Nah! Ini dia set vitamin pilihan terbaik untuk anak-anak kesayangan permata hati anda..  Ummi mohon dengan sangat... ibubapa di luar sana.... luangkan sedikit masa.. baca sampai habis entri kali nih....Ala... kejap jer..Jom laaaa.



Manfaat Terbaik Set Anak Sihat & Bijak

Mari kita lihat apakah manfaat yang di perolehi anak-anak setelah mendapatkan set vitamin terbaik Shaklee nih..Tak rugi ibubapa budiman di luar sana... Berbelanja bijak lah untuk manfaat besar di kemudian hari.. Ummi nak pesan kat sini.. Ibu bapa jangan terlalu manjakan anak-anak dengan ubat-ubatan sangat taw pada peringkat awal perkembangan usia mereka nih.. 

Memang benar anda memang ibubapa penyayang.. tetapi biarlah bermaklumat & bijak.. Ummi merayu sangat-sangat... plzzz...Sayangi mereka...  Ambil peduli sal amaran Pengarah Kanan Perkhidmatan Farmasi, Eisah A Rahman tuh yer.. Baiklah... Meh kita tengok sat naaa apa khasiat set vitamin shaklee nih tawarkan...

InshaAllah Meal Shakes 

✔ Membekalkan nutrien utama kepada sel, membantu tumbesaran dengan gabungan asid folik & biotin

✔ Kaya dengan kalsium & magnesium untuk pembinaan tulang & sel

✔ Mengandungi 24 jenis vitamin, mineral & zat perlu


InshaAllah Omega Guard 

✔ Membantu perkembangan otak & memori- DHA nutrien Utama untuk otak & sistem saraf

✔ Membantu meningkatkan keupayaan ingatan
  
✔ Meningkatkan sistem imun badan

✔ Membantu meningkatkan tumpuan/fokus kanak-kanak hyperaktif & disleksia



InshaAllah Chewable Vita-C 

✔ Mengurangkan simptom flu & selsema 

✔ Meningkatkan sistem imun badan 

✔ Mengurangkan kolestrol & tekanan darah  

✔ Bertindak sebagai antioksidan yang meningkatkan interferon semulajadi tubuh 

✔ Membantu membuang kimia berbahaya dari tubuh dengan lebih berkesan 



IbuBapa Prihatin Bijak Berbelanja!

Pilihan terbaik untuk anak-anak ini sebenarnya mampu di miliki majoriti anak-anak Malaysia... Jika & hanya jika ibubapa mereka bijak berbelanja! Jom kita buat main-main dengan nombor sat naaa...

Vitamin C Chewable pula sbotol ada 90 biji... kalau amik sehari sebiji.. so sbotol tu utk 3 bulan.. so purata sbulan lebih kurang RM 10...

Meal Shakes plaks setin tu inshaAllah tahan dlm 4 bulan kalo ntuk seorang....... so purata lebih kurang RM25 sebulan...
Sebotol Omega Guard ada 90 biji kapsul. Kalo makan sebijik sehari .Maka sebotol tu boleh tahan untuk 3 bulan... Kalo kita wat kira-kira purata sebulan lebih kurang RM 36 sebulan..

Maka kita kira berapa bajet sebulan bagi ibubapa bijak berbelanja nih..

RM 36 + RM 10 + RM 25 =  RM 71 sebulan



Ibubapa bijak berbelanja cuma memperuntukkan RM 71 sebulan untuk kesihatan & kecerdasan minda anak-anak.. Alahai... Kalo lah ibubapa berkemampuan menyediakan sejumlah bajet untuk membeli barang-barang permainan setiap bulan setiap kali singgah di pasaraya/ kedai harian....... plus membeli baju untuk anak-anak sejumlah RM 20 sehingga RM 35 sebulan.. belum termasuk lagi setiap sebulan sekali ada bajet untuk berbelanja anak-anak makan KFC/ pizza ... sejumlah bajet ulang alik ke klinik-klinik kesihatan berdekatan dek kerana demam/ selsema setiap bulan...Allah..Allah..Allah..  

Jika di bandingkan peruntukkan yang ummi sebutkan tadi dibandingkan RM 71 untuk belanja sihat & cerdas minda anak-anak... Boleh di katakan hampir majoriti ibubapa di Malaysia mampu mendapatkan Vitamin Shaklee nih untuk anak-anak mereka.....  Allahu Rabbi..



Jom Borong Segera Dengan Harga Istimewa


Sempurnakan ikhtiarmu wahai ibubapa.. Moga-moga Allah sudi membantu.. Ummi hanya mahu menyebarkan manfaat besar nih kepada ibubapa di luar sana.. Semoga perkongsian ummi kali nih mampu memberi pilihan kepada ibubapa prihatin lagi penyayang di luar sana untuk mengambil langkah proaktif dalam memastikan anak-anak permata hati membesar dengan sihat, cergas & cerdas..  ..Omputeh cakap "Prevention Better Than Cure".. x gitu.. Ummi tunggu whatsapp /PM ibubapa di luar sana...